Читај ми!

Новак у новом походу, прва препрека Нишикори

Новак Ђоковић против Јапанца Кеија Нишикорија игра први меч групе А на завршном Мастерсу у Лондону. Први тенисер света жели да настави са фантастичним резултатима ове сезоне и настави низ победа у престоници Енглеске. Директан пренос је на Првом програму РТС-а од 15 часова.

Најбољи тенисер света игра сезону из снова, а на завршном Мастерсу у Лондону има прилику да је завршио у великом стилу - новим тријумфом и новим пехаром.

Ђоковић ове године има скор од 78 победа и само пет пораза, одиграо је 14 великих финала и освојио 10 шампионских титула. Бројке од којих застаје дах...

"После невероватне 2011. године, често се постављало питање могу ли да поновим нешто слично. Доказао сам да могу, и то још боље, и то сазнање ми даје разлог да наставим даље. Заљубљен сам у ову игру - није ми тешко да тренирам, да се спремам између сезона и да постављам нове циљеве", рекао је Ђоковић. 

Прва препрека у "О2" арени у Лондону биће Јапанац Кеи Нишикори, који ће покушати да стане пут српском тенисеру, главном фавориту за освајање нове титуле.

"Биће тешко, то је сигурно. Он игра сјајно ове године и неће давати бесплатне поене. Добро сервира, веома је константан на свим пољима. Биће тежак први меч у Лондону. Оно што је невероватно је његова константност. Изгубио је само неколико мечева ове године и остаје фокусиран све време. Мислим да је његова концентрација запањујућа - он је најтежи играч са којим тренутно можете да се сусретнете", пун поштовања је Новак први ривал у Лондону.

У другом дуелу групе А, од 21 сат састају се Роџер Федерер и Томаш Бердих.

Меч између Новака Ђоковића и Кеија Нишикорија на програму је од 15 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије