Читај ми!

Ђоковић у групи са Федерером, Бердихом и Нишикоријем

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић на Мастерс купу у Лондону играће у групи "Стен Смит" са Швајцарцем Роџером Федерером, Чехом Томашем Бердихом и Јапанцем Кеијем Нишикоријем, одлучено је жребом у Лондону. У првом мечу у недељу од 15.00 часова Ђоковић игра против Нишикорија. Зимоњић и Матковски избегли браћу Брајан у групној фази. Директан пренос мечева на каналима РТС-а.

Такмичење на Мастерс купу почиње у недељу, а титулу брани Ђоковић, коме је прошле године Федерер предао финални дуел. Ове годиње њих двојица ће се састати већ у групној фази.

Новак Ђоковић се налази у групи "Стен Смит", а поред Швајцарца у групи су и Томаш Бердих и Кеи Нишикори.

Новак отвара турнир у недељу од 15.00 часова против Кеија Нишикорија. У другом мечу дана састају се Роџер Федерер и Томаш Бердих. Директан пренос је на нашем Првом програму.

У групи "Илија Настасе" играће Британац Енди Мари, Швајцарац Стан Вавринка и Шпанци Рафаел Надал и Давид Ферер.

На Мастерс купу у конкуренцији парова Ненад Зимоњић и Пољак Марћин Матковски играће против дублова Жан Жилије Роже / Хорија Текау, Иван Додик / Марсело Мело и Пјер Иг Ербер / Никола Мау.

У другој групи су браћа Боб и Мајк Брајан, Џејми Мареј / Џон Пирс, Симоне Болели / Фабио Фоњини и Рохан Бопана / Флоријан Мергеа.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије