Читај ми!

Зимоњић и Матковски на завршном Мастерсу

Српски тенисер Ненад Зимоњић и Пољак Марћин Матковски изборили су пласман на завршни Мастерс у Лондону у конкуренцији дублова, саопштено је из АТП-а. Зимоњић и Матковски постали су седми пар са визом за Лондон, након што су њихови конкуренти Индијац Рохана Бопана и Румун Флорин Мерге елиминисани на старту турнира у Базелу.

Ненад Зимоњић и Марћин Матковским су сарадњу почели ове сезоне коју су прошли без освојене титуле, а играли су у четвртфиналу Ролан Гароса, Вимблдона и УС Опена, као и у финалу Мадрида, Лондона (Квинс) и Синсинатија.

"Марћин и ја смо сезону започели са другим партнерима. Први пут играли смо заједно у Индијан Велсу, где смо, упркос тешком жребу стигли до полуфинала. Од тада смо играли прилично добро, остваривали успехе. Није мала ствар што смо стигли до Мастерса", изјавио је Зимоњић за АТП, а преноси Танјуг.

Српски ветеран је два пута освајао завршни Мастерс (2008. и 2010), оба пута са Данијелом Нестором.

"Увек је сјајан осећај доћи на Мастерс. Мени је ово осми, са пет различитих саиграча. Сјајна је то ствар и за Марћина. Сваке сезоне се надате овом пласману, а ја се надам да ћемо до краја сезоне успети да освојимо неки трофеј. Било би савршено да то урадимо баш у Лондону", поручио је Зимоњић.

Завршни Мастерс у Лондону, на којем ће у синглу учествовати још један Србин - Новак Ђоковић, одржаће се од 15. до 22. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара