Ана са Сереном за полуфинале

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић у борби за полуфинале састаје се са најбољом тенисерком света Сереном Вилијамс. Почетак њиховог дуела је планиран за 19.10 на терену на коме су пре њих снаге одмерили Новак Ђоковић и Стен Вавринка.

Пред нашом најбољом тенисерком у борби за полуфинале је велики изазов јер ће се суочити са најбољом тенисерком света која на турниру брани титулу.

За пласман у четвртфинале Ана Ивановић је после преокрета победила велику наду америчког тениса Слоун Стивенс са 2:1, по сетовима 2:6, 6:4 и 6:1.

На другој старни Серена Вилијамс је лако надиграла Италијанку Карин Кнап са 6:0, 6:2. До 45. победе ове сезоне Серена је дошла за само 54 минута. Додатни мотив јој је и - домаћа публика.

"Забављала сам се на терену, увек је добро играти код куће у САД", рекла је Серена после меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се