Читај ми!

Нолетова прилика за реванш Вавринки

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра против Стена Вавринке за полуфинале мастерс турнира у Синсинатију. Почетак меча је планиран за 17.00 по средњоевропском времену, а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је до четвртфинала дошао након драматичног меча и победе од 2:1, после преокрета у неизвесном мечу са Белгијанцем Давидом Гофаном.

Ни Стен Вавринка није имао мање драматичан дуел са Хрватом Ивом Карловићем, кога је, на крају после три тај-брејка, савладао са 6:7 (2:7), 7:6 (7:5), 7:6 (7:5).

Иако у досадашњим сусретима Ђоковић убедљиво води са чак 17:4, победник последњег њиховог дуела у финалу Ролан Гароса био је Вавринка. То је једина гренд слем титула коју Новак није освојио, што је новинаре инспирисало за питање да ли му је то посебна мотивација за "освету" Вавринки.

"Састајемо се први пут од финала Ролан Гароса – и даље нисмо на максимуму ни он ни ја, али надам се да ћемо бити дорасли задатку и да ћемо одиграти добар меч. Не волим освету, та реч не долази из позитивне емоције – не идем по освету", рекао је Ђоковић.

Током протекла два Новакова меча на турниру у Синсинатију примећено је да најбољи тенисер света има проблема са подлактицом десне руке, што је упућивало на потенцијалну озбиљнију повреду и проблеме у игри.

"Мучила ме је та повреда и зато сам пореметио сервис, рутину и технику сервиса. Мучим се, поготово са другим сервисом, али покушавам да радим на томе и да пронађем ритам", прокоментарисао је Новак.

Дуел Ђоковића и Вавринке на програму је од 17 часова по средњоевропском времену и можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво