Читај ми!

Јелена у осмини финала Синсинатија

Јелена Јанковић савладала је Американку Медисон Киз са 2:0 у сетовима - 7:6 (7:4), 6:4 и пласирала се у осмину финала ВТА турнира премијер серије у Синсинатију. У борби за четвртфинале Јелена ће играти против Чехиње Каролине Плишкове.

У њиховом четвртом међусобном окршају вођена је велика и неизвесна борба, али је Јанковићева у одлучујућим тренуцима задржала концентрацију за трећу победу над десет година млађом и шест места боље рангираном противницом (19).

Српска тенисерка лоше је отворила меч. Међутим, вратила се у игру брејком у деветом гему, да би потом била сигурнија у тај-брејку за вођство од 1:0 у сетовима.

У другом сету такође је било много неизвесности, Јанковићева је на свој сервис повела са 5:4, али је одмах направила брејк за тријумф после нешто више од два сата игре.

У осмини финала, српска тенисерка ће играти против Чехиње Каролине Плишкове која је савладала Мађарицу Тимеу Бабош са 2:0 (6:4, 7:5).

Јанковићеву касније са Рускињом Јеленом Веснином чека и меч у осмини финала дублова, а њихове противнице су Анабел Медина Гаригес и Аранча Пара из Шпаније.

Женски турнир у Синсинатију игра се за укупан наградни фонд од 2,7 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије