Читај ми!

Мари победу посветио Амели Морезмо

Енди Мари је победу над Новаком Ђоковићем на мастерс турниру у Монтреалу посветио свом тренеру Амели Морезмо, која је у суботу родила дечака. После три сата игре и сјајне борбе у три сета, Мари је добио у финалу са 6:4, 4:6, 6:3.

После напорног и исцрпљујућег финала Енди Мари је победу посветио свом тренеру Амели Морезмо, која није могла да буде уз њега у часу победе.

"Пре неколико часова сазнао сам да је Амели Морезмо родила дечака. Желим да честитам и посветим јој ову победу. Ово је за тебе, Амели", рекао је Мари додајући да не зна много детаља, јер још није разговарао са њом.

Британски тенисер је истакао да је финале било неизвесно до самог краја.

"С обзиром на развој догађаја на терену, радује ме што сам изашао као победник. Лако је могло да се догоди да ми победа измакне из руку", изјавио је Мари после победе.

Мари је победио захваљујући бољем сервису и доброј игри на мрежи и освојио је свој четврти трофеј ове године. Британски тенисер је тако успео да прекине серију од осам узастопних пораза против Ђоковића.

Новак Ђоковић је честитао свом супарнику и великом пријатељу Марију победу рекавши да ју је заслужио.

"Мислим да је разлика била у сервису", казао је Ђоковић додајући да је Мари "ризиковао када је требало и одиграо врхунске ударце", пренела је агенција Хина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво