Читај ми!

Новак недодирљив, пад Крајиновића и Лајовића

Новак Ђоковић неприкосновено држи прво место на АТП листи са 13.845 бодова, испред Роџера Федерера који има 9.665 бодова. Крајиновић на 98. месту, Лајовић пао са 96. на 119. место. Ана Ивановић задржала досадашње, шесто место на ВТА листи, као и Јелена Јанковић, која је и даље 25. Александра Крунић дошла је до 62. места, а Бојана Јовановски је 63. играчица света.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и даље неприкосновено држи прво место на АТП листи са 13.845 бодова, испред другопласираног Швајцарца Роџера Федерера који има 9.665 бодова.

С обзиром на то да су се овог викенда играли само мечеви у Дејвис купу, није било промена у међу првих 20, али су неки тенисери попут Ендија Марија и Давида Гофана увећали бодовни салдо или га смањили као Жо-Вилфрид Тсонга и Жил Симон.

Велики пад доживели су Филип Крајиновић, са 87. на 98. место, као и Душан Лајовић, упркос победи у синглу против Дијега Шварцмана, са 96. на 119. место.

Ана Ивановић задржала је шесто место на најновијој ВТА листи са 3.835 бодова, а на досадашњој позицији је и Јелена Јанковић, која је и даље 25. са 1.915 бодова.

Александра Крунић је после четвртфинала у Букурешту дошла до 62. места, па је претекла Бојану Јовановски, која је тренутно 63. играчица света.

На врху је, наравно, Серена Вилијамс. Следе Марија Шарапова и Симона Халеп, док су Петра Квитова и Каролина Вознијацки замениле позиције.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије