Читај ми!

Виктор, Јелена и Александра успешни на Острву

Српски тенисер Виктор Троицки победио је Француза Пола Анрија Матијеа са 7:6 (7:4), 1:6, 6:4 на старту турнира Квинс у Лондону. Јелена Јанковић са 2:0 савладала Смиткову у првом колу Бирмингема, истим резултатом Александра Крунић славила против Британке Вотсон.

Троицки је до друге победе из трећег међусбног сусрета дошао после сат и 51 минут игре.

Његов противник у другом колу бицхе бољи из меча Марин Чилић (Хрватска) - Адријан Манарино (Француска).

Турнир у Квинсу игра се за наградни фонд од 1.696.645 евра.

Јелена лако до другог кола Бирмингема

Српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у шеснаестину финала турнира у Бирмингему, пошто је у првом колу победила Чехињу Терезу Смиткову са 2:0, у сетовима 6:4, 6:4.

Јанковићева је до другог трјумфа над Смитковом у исто толико међусобних сусрета дошла после сат и шест минута игре.

Српска тенисерка је у оба сета направила по јеадн брејк и то оба пута у петом гему. На крају се испставило да су јој били довољни за тријумф и пласман у друго коло турнира.

Јанковићева ће се у другом колу састати са Кејси Делаква из Аустралије.

У друго коло Бирмингема пласирала се и Александра Крунич, која је са 2:0 (7:6, 6:4) савладала домаћу тенисерку Хедер Вотсон.

Крунићева ће у другом колу играти против Рускиње Светлане Кузњецове.

Турнир у Бирмингему игра се за наградни фонд од 731.000 долара, а титулу брани Ана Ивановић, која је као други носилац била слободна у првом колу.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије