Читај ми!

Форбс: Ђоковић 13. најплаћенији спортиста света

Српски тенисер Новак Ђоковић налази се на 13. месту најплаћенијих спортиста света према избору америчког магазина "Форбс".

Ђоковић је у протеклих годину дана зарадио 48,2 милиона долара, од чега 17,2 милиона на турнирима и 31 милион од реклама.

На првом месту Форбсове листе налази се амерички боксер Флојд Мејведер са 300 милиона, док је други његов ривал у недавном спектакуларном мечу Мани Пакјао са Филипина са 160 милиона.

Трећу и четврту позицију држе два најбоља фудбалера планете Кристијано Роналдо (79,6) и Лионел Меси (73,8), док је пети швајцарски тенисер Роџер Федерер (67).

Међу десет најплаћенијих спортиста света су и: кошаркаш Кливленда Леброн Џејмс (64,8), његов колега из Оклахоме Кевин Дјурант (54,1), затим голфери Фил Микелсон (50,8) и Тајгер Вудс (50,6) и кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Коби Брајант (49,5).

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије