Читај ми!

Ана: Поносна сам, али има још простора за напредак

Упркос поразу у полуфиналу Ролан Гароса, Ана Ивановић је поносна на све постигнуто у претходне две седмице, а радује је што види простор за напредак.

Српска тенисерка Ана Ивановић поносна је што је успела да се пласира у завршницу Ролан Гароса упркос поразу у полуфиналу од Чехиње Лусије Шафаржове (7:5, 7:5).

"Меч је био заиста тежак. Добро сам почела, имала сам добар план, али мало ме је стигао умор. Била сам мало 'краћа', а она је могла да заигра у свом стилу. Одиграла је заиста добро. Већ на 4:1 сам осетила да ми понестаје снаге и онда сам почела да играм на директне поене. Избор удараца није био какав сам желела, а она је играла заиста добро", рекла је Ана Ивановић новинарима у Паризу.

Она се није сагласила са опаском новинара да је деловала нервозно.

"Заиста мислим да нисам била нервозна него се физички нисам осећала у најбољој кондицији. То ме је фрустрирало, а она је одиграла заиста добро. Дала сам све од себе у сваком моменту, али ми је недостајало експлозивности. Али, задовољна сам шта сам све урадила за ове две недеље", рекла је Ана.

Најбоља српска тенисерка рекла је да није очекивала полуфинале Ролан Гароса, који је освојила 2008. године.

"Наравно да ми је сваке године жао што не поновим успех из 2008, али знам да сам буквално дала све од себе и немам за чиме да жалим... Значи ми овај турнир. На правом сам путу. Има још много тога се поправи и једва чекам да радим на томе. Искрено, срећна сам и задовољна овим што сам урадила. Има места за напредак и то ме радује", закључила је Ивановићева.

 

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара