Надал и Федерер у четвртфиналу

Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у четвртфинале Ролан Гароса, пошто је у четрири сета победио Американца Сока - 6:3, 6:1, 5:7, 6:2. Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у четвртфинале Ролан Гароса, пошто је у осмини финала био бољи од Француза Гаела Монфиса. Међу осам најбољих и Мари, Ферер, Вавринка.

Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у четвртфинале Отвореног првенства Француске, пошто је у Паризу победио Американца Џека Сока у четири сета, 6:3, 6:1, 5:7, 6:2.

Надал је седми носилац у Паризу, који је освајао рекордних девет пута, а противник у четвртфиналу биће му победник дуела првог носиоца Новака Ђоковића и Француза Ришара Гаскеа.

Федерер ће у четвртфиналу играти против сународника Стена Вавринке, који је у осмини финала савладао Жила Симона из Француске.

Швајцарац и Монфис су свој меч почели почели још јуче, али је при резултату 1:1 у сетовима прекинут због мрака. Данашњи наставак меча Федерер је отворио брејком, који му је у трећем сету био довољан за вођство од 2:1.

У четвртом сету на терену је постојао само један играч. Некада први тенисер света је три пута одузео сервис Монфису и за мање од пола сата игре стигао до меч лопти. Искористио је другу и пласирао се у четвртфинале Ролан Гароса.

У четврфинале Отвореног првенства Француске се пласирао и Шпанац Давид Ферер, који је у осмини финала победио Хврата Марина Чилића са 3:0, по сетовима 6:2, 6:2, 6:4.

Ферер ће у наредној рунди играти против победника меча у којем се састају Енди Мари и Жереми Шарди.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се