Ноле, срећан рођендан!

Новак Ђоковић данас слави 28. рођендан, а видећемо хоће ли му жреб на Ролан Гаросу донети какав рођендански поклон. У сваком случају, распоред снага је другачији у односу на прошлу сезону када је „краљ шљаке“ Рафаел Надал био на знатно бољој позицији.

Предходних дана, одмарајући се после освајања турнира у Риму, Ђоковић је учествовао у неколико хуманитарних акција у Монте карлу и Паризу.

Највише пажње је привукао добротворни фудбалски спектакл који је организовао принца Алберт, а на коме је Ноле демонстрирао и фудбалско умеће у тиму чији је селектор био Клаудио Ранијери. Победила је, наравно, хуманост. Али је Нолетов тим утакмицу завршио са 3:0. 

Светски "Број 1" је у четвртак тренирао са 11. носиоцем Фелисијаном Лопезом, а забележен је и пријатељски сусрет са Ендијем Марејем и Амели Морезмо.

Надал је добио највеће признање Града светлости, а после свих активности ван терена, од данас ће сви бити максимално концентрисани на други гренд слем у сезони, можда и историјски за Ђоковића.

У 11.30 биће обављен жреб на коме ће Рафаел Надал, иако на листи седмопласиран, ипак бити шести носилац, јер је Милош Раонић раније одустао од учешћа на турниру.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се