Лајовић у осмини финала турнира у Ници

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у осмину финала турнира у Ници, пошто је победио Американца Џека Сока са 2:1, у сетовима 5:7, 7:5, 6:1.

Лајовић је до другог тријумфа над Американцем у исто толико сусрета дошао после сат и 55 минута игре.

Сок, 36. играч света на АТП листи, у првом је сету двапут направио брејк, док је Лајовић само једном успео да узврати истом мером, иако је Американац у том периоду игре имао само 41 одсто убаченог првог сервиса.

Американац је у првом гему другог сета још једном одузео сервис Лајовићу, али је 75. тенисер на АТП листи у шестом и 12. гему направио брејкове и дошао до изједначења у сетовима.

Сок је освојио само 10 одсто поена на свој други сервис у одлучујућем сету, што је Лајовић искористио, направио два брејка и изборио пласман у осмину финала.

Лајовић ће се у осмини финала турнира у Ници састати са Шпанцем Паблом Кареном Бустом, који је био бољи од Француза Максима Хамуа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се