Читај ми!

Бојана боља од Гарсије на старту турнира у Риму

Српска тенисерка Бојана Јовановски успешно је стартовала на WТА турниру у Риму пошто је у првом колу победила Каролин Гарсију са 7:6 (7:4), 4:6, 6:2.

Јовановски је после скоро два и по сата успела да елиминише боље рангирану француску тенисерку, 30. на WТА листи.

Прве сет обележила су четири брејка, по два на обе стране, те је тај период игре окончан после тај-брејка, који је Јовановски добила са 7:4.

Јовановски је у другом сету прва одузела сервис ривалки и повела са 3:0, али је Францускиња успела да се врати, а притом је направила два брејка, која су јој била довољна за изједначење у сетовима - 1:1.

Од осам гемова играних у одлучујућем сету виђено је чак шест брејкова, од чега је Јовановски направила четири, те је тако изборила пласман у друго коло турнира у Риму.

Она је у главни жреб турнира дошла из квалификација, а њена наредна противница биће Американка Медисон Киз, која је била боља од земљакиње Медисон Бренгл резултатом 6:2, 6:4.
Киз је тренутно 17. тенисерка на свету и постављена је за 15. носиоца на турниру.

Турнир у Риму игра се за наградни фонд од 2,7 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво