Читај ми!

Монфис прејак за Виктора

Троицки – Монфис 0:2 (2:6, 0:6) Виктор Троицки није успео да се пласира у друго коло Мастерса у Мадриду. Бољи од њега био је Француз Гаел Монфис. Противнику било потребно 62 минута игре реши меч у своју корист. Монфис у наставку такмичења игра са победником меча у коме се састају Словак Клижан и Шпанац Гранољерс-Пујол.

Виктор Троицки је завршио учешће у синглу на Мастерсу у Мајамију. Непрелазна препрека био је расположени Француз Гаел Монфис, који је од самог старта контролисао игру и користио прилике да нападне сервис нашег тенисера. То је додатно пореметило сервис нашег аса, а олакшало противнику. Виктор је све више грешио, па је пораз био неминован.

Виктор је лоше ушао у меч, што је противник искористио и брзо стигао до предности. Већ у трећем гему Француз је напао сервис нашег аса и дошао до прве брек лопте, Виктор шаље лопту у аут и Монфилс долази до брејка. Противник наставља да контролише игру, и користи сваку прилику да притисне сервис нашег тенисера. У седмом гему Монфис је поново искористио брејк шансу и одузео сервис Троицком - 5:2. Француз потом осваја свој сервис и решава први сет у своју корист са 6:2.

Нови проблеми за Виктора на старту другог сета, поново је Монфис напао и одузео му сервис и стигао до раног брејка. Виктор је све нервознији, нижу се грешке нашег тенисера и Француз уз још један брејк долази до предности од 3:0. Губитак још једног сервиса је сломио отпор нашег тенисера, јо се предап и до краја сета, није успео да освоји ни утешни гем, иако је у последњем гему на сервис Монфиса пропустио неколико брејк шанси, 6:0 за противника.

Француз ће у другом колу играти против бољег из дуела у коме се састају Мартин Клижан из Словачке и Шпанац Марсел Гранољерс-Пујол.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара