Читај ми!

Виктор није успео против Изнера

Виктор Троицки завршио учешће на Мастерсу у Монте Карлу. После велике борбе поражен је од Американца Џона Изнера са 2:0 по сетовима 7:6 /7:4/, 7:6 /7:5/. Меч је трајао 103 минута игре.

Виктор Троицки је елиминисан је са Мастерс турнира у Монте Карлу, пошто је у другом колу поражен од Американца Џона Изнера са 0:2, у сетовима 6:7, 6:7. У њиховом петом међусобном дуелу Изнер је до друге победе дошао после сат и 40 минута игре. Изнер ће у трећем колу играти против Надала.

Први сет обележили су добри сервиси на обе стране. Изнер је у 10. гему могао да одузме сервис Троицком пошто је имао три везане брејк лопте, али је српски тенисер успео да се извуче из те ситуације и тај период игре одведе у тај-брејк.

Изнер је у одлучујућем гему првог сета начинио један мини-брејк, који му је био довољан да тај-брејк добије са 7:4.

У другом сету Троицки је задржао исти ниво игре, док је Изнер имао нешто лошији проценат убаченог првог сервиса, али спрски тенисер није успео да искористи пад у игри Американца и дође до брејка, иако је имао седам прилика за то.

Тако је и други сет одлучен после тај-брејка, који је Изнер, 19. тенисер света на АТП ранг листи, добио са 7:5, направивиши један мини-брејк више од Троицког.

Изнер ће се у трећем колу турнира у Монте Карлу састати са Шпанцем Рафаелом Надалом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво