Читај ми!

Троицки бољи од Словака Клижана

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло Мастерс турнира у Монте Карлу, пошто је у провом колу победио Словака Мартина Клижана са 2:1 у сетовима 7:6, 5:7, 6:2.

Троицки је у њиховом петом међусобном дуелу до четврте победе дошао после два сат и 36 минута игре.

У првом сету оба тенисера били су прилично сигурни на свој сервис. У том периоду није виђена ниједна брејк лопта, па је сет окончан у тај-брејку, који је Троицки добио са 7:5, након што је српски играч направио четири мини-брејка, један више од Клижана.

Почетком другог сета, односно у трећем гему, Троицки је дошао до прве брејк лопте, коју је одмах реализовао, те је тако повео са 2:1 у гемовима.

Клижан је у осмом гему успео да узврати одузимањем сервиса Троицком, а потом је и у 12. гему, после велике борбе, направио нови брејк, те тако дошао до изједначења у сетовима - 1:1.

У одлучујућем сету, Троицки је направио два брејка, док Клижану то није пошло за руком, иако је у том периоду имао чак седам прилика да српском тенисеру одузме сервис.

Троицки ће се у другом колу састати са Американцем Џоном Изнером, који је у првом колу био бољи од свог сународника Стива Џонсона са 2:0 у сетовима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се