Читај ми!

Мари први финалиста Мајамија

Енди Мари савладао Томаша Бердиха са 2:0 (6:4, 6:4) и постао први финалиста мастерса у Мајамију. Британац ће у финалу играти против бољег из сусрета између Новака Ђоковића и Џона Изнера.

Много се очекивало од полуфиналног дуела између Ендија Марија и Томаша Бердиха, на крају је Британац скоро па рутински савладао противника и пласирао се у финале мастерса у Мајамију (6:4, 6:4).

Мање од сат времена и 45 минута било је потребно Британцу да савлада отпор иначе веома неугодног Чеха и закаже дуел, надамо се, са Новаком Ђоковићем, који око један сат после поноћи почиње своје полуфинале са Џоном Изнером.

Први сет меча под сунцем Мајамија одлучио је један брејк. Направио је га је Енди и издржао нападе Чеха сво до краја тог дела игре.

Нешто занимљивију борбу гледали смо у другом сету, који је почео са три размењена брејка. Поново се Мари боље снашао, направио предност, коју је успео да задржи до краја меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије