Читај ми!

Ана прошла даље

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у треће коло турнира премијер серије у Мајамију, пошто је у другом колу савладала Американку Ирину Фалкон у три сета са 7:5, 6:7 (4:7), 6:3. Наредна противница наше тенисерке је Немица Сабине Лисицки.

До победе против 100. тенисерке света Ана је дошла неупоредиво теже него што се очекивало. Упркос, због јаког ветра, веома тешким условима за игру, шеста играчица света је дуел морала да заврши брже од два и по сата, колико је меч трајао.

У другом сету Ивановић је водила са 5:2, пропустила је да реализује три меч лопте, да би дозволила противници да изједначи, а потом и да у тај брејку избори трећи сет.

У одлучујућем сету Ана је коначно подигла ниво игре и доста лако је направила два брејка и повела са 5:2, да би се, када је сервирала за меч, поново опустила и омогућила Фалкон да врати један брејк. У наредном гему Ивановић је поново напала сервис Американке и шестим брејком коначно завршила меч.


За улазак у осмину финала, Ивановић ће игати против Немице Сабине Лисицки, коју је у петходних пет међусобних дуела побеђивала четири пута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се