Читај ми!

Крајиновић: Немам шта да изгубим против Монфиса

Српски тенисер Филип Крајиновић изјавио је како жели да на најбољи могући начин искористи указану шансу против Француза Гаела Монфиса у другом колу турнира у Мајамију. Дуел Крајиновића и Монфиса у другом колу турнира у Мајамију требало би да се игра у петак касно увече по средњоевропском времену.

Биће то први дуел Филипа Крајиновића и Гаела Монфиса који је као 17. носилац био слободан на старту такмичења, а због великог искуства сматра се и фаворитом у овом мечу.

"Све у свему сам задовољан, играћу у другом колу против Монфиса, у мечу у којем немам шта да изгубим и даћу све од себе. Он је фаворит, али желим да искористим шансу која ми се указала", рекао је Крајиновић агенцији Бета у Мајамију.

Крајиновић је прошао у друго коло турнира мастерс серије у Мајамију пошто му је сународник Душан Лајовић предао меч због повреде десног лакта.

"Драго ми је што сам прошао даље, али сам имао много среће јер је Душан играо боље. Имао сам среће. Много ми је жао што се тако завршило. Ми смо једни од најбољих другара. Превише га поштујем, као и он мене", казао је Крајиновић.

Он је истакао да му тешки временски услови у Мајамију дају предност у односу на већину осталих тенисера, с обзиром на то да је четири године тренирао на академији ИМГ у месту Брадентон на Флориди.

"Никоме није лако, много су тешки услови. Видите колико људи предаје мечеве. Тренирао сам четири године у сличним условима, тако да имам неког искуства и то ми на неки начин и помаже", рекао је Крајиновић, тренутно 98. тенисер света.

Дуел Крајиновића и Монфиса у другом колу турнира у Мајамију требало би да се игра у петак касно увече по средњоевропском времену.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се