Јанковић: Нисам веровала да ћу играти финале

Јелена Јанковић признаје да није очекивала да ће играти у финалу Индијан Велса, пошто због повреде, само три дана пре почетка турнира, није могла да нормално хода.

Српска тенисерка Јелена Јанковић није очекивала да ће се пласирати у финале турнира у Индијан Велсу, јер је само три дана пре почетка такмичења имала проблема са повредом.

Јанковићева због повреде препона, још од меча против Чехиње Петре Квитове у другом колу турнира у Дохи крајем фебруара, није тренирала, па је тако без имало припреме дошла на турнир у Индијан Велсу.

"Пре почетка турнира не бих изабрала себе и рекла да ћу се пласирати у финале. Три дана уочи турнира била сам у недомумици да ли уопште могу да учествујем на турниру, јер нисам могла да се нормално крећем и трчим", рекла је Јанковићева.

Она је додала да током паузе због повреде уопште није тренирала и да је на турнир дошла у потпуности неспремна.

"Први пут сам после повреде на мечу у првом колу ударила лоптицу... Ударала сам је тако добро, иако нисам тренирала. Осећам се као да ми је нешто 'кврцнуло'. Имала сам добар осећај, али нисам се надала финалу", казала је 21. тенисерка на ВТА листи.

"То је чудно. Понекада се припремате јако добро, тренирате много и напорно, по цео дан вежбате, а онда испаднете у раној фази. Затим дођу времена, као ово сада, где сте неспремни, а побеђујете. Дошла сам овде тек што сам се опоравила, али сам се феноменално осећала од самог почетка", додала је она.

Јанковићева ће се сутра од 17.00 по средњеевропском времену састати са Румунком Симоном Халеп у финалу турнира у Индијан Велсу, који је освојила пре пет година.

То ће бити њихов пети међусобни окршај, а Румунка води са 3:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара