Читај ми!

Обрадовић: Троицки је победник који се изборио са светом

Селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић рекао је да национални тим ништа не може да заустави у походу на освајање Дејвис купа. Виктор похвалио публику у Краљеву и најавио меч са Бразилом на трави.

"Виктор ће бити наш Хари Потер, успео је да се избори са целим светом и изађе као победник. Предлажем Холивуду да направи филм о њему јер је то заслужио – Виктор супермен који долази из Србије. Утакмица против Хрватске померила је границе у историји одигравања мечева између две земље", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Обрадовић је још једном похвалио публику и организацију у Краљеву.

"Краљевчани су краљевски навијали. Све је било сјајно", навео је Обрадовић.

Тенисер репрезентације Србије Виктор Троицки истакао је да је задовољан због победе над Хрватском од 5:0.

"Одиграли смо одлучно све мечеве против Хрватске. Данашњи меч је био далеко бољи од оног који сам одиграо против Ћорића, публика је била фантастична и осећали смо се сјајно", рекао је Троицки.

Он је истакао да се нада да ће Србија у четвртфиналу дочекати Бразил, а идеја у нашем табору је да се дуел игра на трави.

"Имали смо неколико идеја, а једна је била да би меч могао да се игра на трави. Ипак, питање је да ли такав терен може да се направи у Србији. До тога смо дошли јер би се меч против Бразила играо одмах после Вимблдона", закључио је други рекет Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво