Читај ми!

Троицки победио Делића за максимални тријумф Србије!

Последњи, пети меч дуела између Србије и Хрватске у Краљеву одиграли су Виктор Троицки и Мате Делић, а победио је српски тенисер са 2:0, по сетовима 6:4, 6:3. Тиме је Србија први пут забележила максималну победу од 5:0 у Светској групи Дејвис купа.

Тениска репрезентација Србије победила је Хрватску са 5:0 у дуелу првог кола Светске групе Дејвис купа, а последњи поен Србији донео је Виктор Троицки, који савладао Мату Делића са 2:0.

Троицки је тријумфовао са 6:4, 6:3 после 55 минута игре.

Српски тенисер није имао већих проблема да дође до тријумфа над 158. играчема на АТП листи. Троицком је у оба сета био довољан по брејк да дође до тријумфа.

Србија је још јуче обезбедила пласман у четвртфинале Дејвис купа, а данас је четврти поен донео Филип Крајиновић, који је са 2:0 савладао Франка Шкугора.

Репрезентација Србије је тако први пут у Светској групи Дејвис купа остварила максималну победу од 5:0 над ривалом.

Првог дана такмичења Србија је повела са 2:0, победама Ђоковића против Мате Делића (3:0) и Троицког против Борне Ћорића (3:2).

Србија се четврти пут у последњих шест година пласирала међу осам најбољих репрезентација у Дејвис купу.

Тенисери Србије ће у четвртфиналу играти против победника дуела Аргентина–Бразил.

Ток меча Троицки–Делић: 

16.00 - Готов је дуел између Троицког и Делића, али и Србије и Хрватске, резултат је 2:0 (други сет 6:3). Максимални тријумф Србије од 5:0!

15.50 - Средином другог сета Виктор има брејк предности – 4:1. 

15.30 - Прву брејк лопту, која је била и сет лопта, Виктор је искористио за освајање првог сета – 6:4. Србија на сет од максималне победе...

15.15 - После четири одиграна гема, резултат је 2:2. 

15.00 - Почео је меч између Троицког и Делића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво