Читај ми!

ТСС: Скандал са улазницама бацио сенку на организаторе

Тениски савез Србије саопштио је да је скандалом око продаје улазница за меч Дејвис купа између Србије и Хрватске бачена сенка на ангажовање организатора у Краљеву.

"Нажалост, бачена је сенка на двомесечно надљудско ангажовање свих структура у граду Краљеву да се један овакав догађај припреми, на њихову спремност да угосте најбоље играче Србије и Хрватске, као и да покажу свету да је град са околином заслужио да има овакав спектакл. Не мали број људи био је приведен на информативни разговор, али треба констатовати на крају да су сви они после давања изјава пуштени кући, обзиром да није било никаквих злоупотреба код продаје карата", наводи се у саопштењу.

ТСС додаје да се то пре свега односи на председника ТС Западне Србије Предрага Петронијевића, који је у два-три наврата био на вишесатним информативним разговорима, али је "после детаљне истраге ослобођен од свих сумњи".

"Град Краљево је у сарадњи са ТСС на опште задовољство привео све припреме крају. Што се организатора тиче, меч већ може да почне, а општа констатација је да је новоизграђена хала са својим капацитетом једноставно недовољно велика да прихвати толики број гледалаца када је један овакав догађај у питању. Из тог разлога дошло је и до проблема у продаји и дистрибуцији улазница", истиче се у саопштењу.

ТСС напомиње да је град Краљево, као суорганизатор, по уговору имао право на одређен број карата, који је био дистрибуиран према краљевачким предузећима и фирмама, онако како су стизале плаћене фактуре, тако да је "погрешна констатација да су карте дељене бесплатно".

На крају саопстења ТСС је изразио захвалност градоначелнику Краљева Томиславу Илићу и начелнику Округа Небојши Симовићу "за све сто је до сада учињено у припреми организације за предстојећи меч Србија - Хрватска".

Меч првог кола Светске групе Дејвис купа између Србије и Хрватске игра се у Краљеву од 6. до 8. марта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се