Читај ми!

Ђоковић: Одлука о јавном тренингу донета тимски

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је одлука о јавном тренингу Дејвис куп репрезентације Србије донета тимски, јер су желели да се онима који нису успели да набаве улазнице омогући да ипак гледају национални тим.

Ђоковић је поручио да не жели више да се бави евентуалним малверзацијама око продаје карата у Краљеву и тај случај препустио надлежним органима.

Иначе у Краљеву влада велико интересовање за јавни тренинг Дејвис куп тима Србије. Тренутно на стотине навијача стоји испред дворане и чека да уђе у нову Халу спортова.

Ђоковић се осврнуо и на игру младог Хрвата Борне Ћорића, који ће, у одсуству Марина Чилића, Иве Карловића и Ивана Додига, предводити Хрвате.

"Ћорић има пуно потенцијала. Победио је и Ендија Марија и Рафаела Надала, то говорио о његовом квалитету. Ривалство између Србије и Хрватске је нешто посебно", рекао је Ђоковић на конференцији за медије.

Поред Ђоковића, адут Србије у мечу против Хрватске биће Виктор Троицки, који се после пуне две године враћа у национални тим.

"Уживам на терену више него раније, мислим да сам зрелији и да боље играм тенис", рекао је Троицки.

Ненад Зимоњић је истакао да српски тим може да победи било коју репрезентацију и да није имао проблем да се адаптира на климатске услове након турнира у Дубаију.

Селектор Србије Богдан Обрадовић захвалио је играчима који су дошли да играју за репрезентацију и оценио да се тенисери добро припремају за предстојећи меч.

Он је рекао да верује у свој тим и најавио борбу за трофеј.

На питање новинара ко ће бити партнер Зимоњићу у дублу, Обрадовић је одговорио да су сви у игри и да ће одлуку донети после другог тренинга.

"Искористио бих ову прилику да Новаку честитамо јер је постао отац. Пренели смо му наша искуства са малом децом", рекао је Обрадовић.

Меч првог кола Светске групе Дејвис купа између Србије и Хрватске игра се у Краљеву од 6. до 8. марта.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво