Троицки: Фаворити јесмо али не смемо потценити Хрвате

Тениски репрезентативац Виктор Троицики, изјавио је да су да су тенисери Србије фаворити у мечу с репрезентацијом Хрватске, јер "играју код куће", али да се ни Хрвати не смеју потценити

"Реално је да смо фаворити, али Хрвати имају добар тим и сигурно је да ће Ћорић и Делић бити сјајни играчи у будућности, што је Ћорић већ показао побеђујући врхунске играче. Не смемо да их потценимо и то неће бити лак посао, али даћемо све од себе", рекао је Троицки.

Он је казао да када Зимоњић најави освајање титуле за Србију, што је ове године и учинио пред Дејвис куп, титула се и освоји.

"Када Зимоњић најави титулу, онда се и деси тако, а ове године је најавио и мислим да имамо добре шанше, поготово зато што је Ноле решио да игра ове године, тако да нам је то олакшавајуће", рекао је Виктор Троицки.

Троицки је у Краљеву на тренингу пред меч за Дејвис куп који ће се у том граду играти од 6. до 8. марта, рекао да се репрезентација Србије још навикава на терен, и да се сви репрезентативци осећају добро.

"Још увек се навикавам на време, јер сам пре пар дана стигао из Мексика, мислим да ћу до почетка меча бити спреман, атмосфера је добра, данас долазе Новак и Зимоњић и од данас смо у потпуном саставу", рекао је Троицки.

Репрезентативац Филип Крајиновић је рекао да не очекује лак меч с Хрватима, јер имају добар тим, али да ререпрезентација Србије има Новака Ђоковића, те он очкује победу.

Новак Ђоковић је око 13.30 стигао у Краљево, где се у Хотелу "Кристал" прикључио осталим репрезентативцима, а поподне ће имати први тренинг у спортској хали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се