Читај ми!

Обрадовић: Не бежимо од улоге фаворита!

Селектор српских тенисера Богдан Обрадовић рекао је да не бежи од чињенице да је Србија фаворит против Хрватске у мечу првог кола Дејвис купа, али је истакао да он и играчи неће срљати нити давати претенциозне изјаве.

Под будним Обрадовићевим оком у новој Хали спортова у Краљеву тренинг су одрадили чланови српске Дејвис куп репрезентације Илија Бозољац, Предраг Крстин, Виктор Троицки и Филип Крајиновић, док Новак Ђоковић и Ненад Зимоњић у тај град стижу у уторак.

Српски селектор рекао је новинарима да су чланови државног тима задовољни условима и пажњом којом су обасути са свих страна.

"Пред одлазак на тренинг, посетили смо и средњевековни манастир Жичу, напунили батерије и са пуно позитивне енергије приступили раду", изјавио је Обрадовић.

Он је навео да не бежи од чињенице да је репрезентација Србије у предстојећем мечу фаворит, поготово после изјаве хрватског селектора да су мале шансе да се најбољи хрватски тенисер Марин Чилић прикључи екипи.

"Нећемо срљати, нити давати претенциозне изјаве. Идемо од меча до меча, полако, сконцентрисано и наравно позитивног размишљања. Желимо победу и то не кријемо", додао је Обрадовић.

Како је нагласио, велика је жеља свих у Тениском савезу Србије да се тенис популарише и ван Београда, због чега је Краљево и добило ту част да буде домаћин истинском тениском спектаклу.

"Сигуран сам да ћемо имати велику подршку навијача, јер знам да Краљевчани воле спорт и да не штеде дланове и грла. Не очекујем никакве проблеме, верујем да ће све бити фер и коректно, јер и најмањи ексцес би штетио и нашим играчима. Навијање нама иде у прилог, а против ривала. Тако је свуда у свету, тако ће бити и у Краљеву", закључио је Обрадовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво