Читај ми!

Мари: Није тачно да не волим Енглеску!

Британски тенисер Енди Мари поново је одбацио оптужбе да не воли Енглеску. Додаје да је доказ – то што ће се оженити Енглескињом.

"Читава идеја да ја не волим Енглеску је бесмислица. Па оженићу се Енглескињом", рекао је Мари, пренели су британски медији.

Пети тенисер света навео је да су његова породица и породица његове будуће супруге Ким Сирс узнемирене због "бесмислених оптужби".

"Свакодневно сарађујем са Енглезима. Поједини чланови моје породице су Енглези, као и породица моје веренице", додао је он.

Мари је прошлог септембра на референдуму подржао независност Шкотске, али је рекао да ће у случају отцепљења наставити да игра за репрезентацију Велике Британије.

"Оно што ме највише нервира је то што сви мисле да не можете бити и за независност Шкотске и за Велику Британију. Ја мислим да је Шкотска своја држава, а свака држава може боље да ради ако има контролу над сопственом судбином", рекао је Мари.

"Тада сам рекао да ће народ Шкотске донети исправну одлуку. Наравно, не значи да је моје мишљење најбоље за Шкотску. Разочаран сам што сам уопште твитовао о референдуму. Сада је време да наставим даље и концентришем се на тенис", додао је Мари.

Мари покушава да се ослободи етикете анти-Енглеза, још откако је као деветнаестогодишњак рекао да се нада да Енглеска неће освојити Светско фудбалско првенство 2006. године у Немачкој.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво