Читај ми!

Федерер: Заљубљен сам у овај турнир!

Швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је да не може да верује да је седми пут победио на турниру у Дубаију, рекавши да воли тај турнир од кад је први пут наступио на њему.

Федерер је у финалу победио првог носиоца Новака Ђоковића 6:3, 7:5 и тако одбранио трофеј. То је била седма узастопна година, и 11. у последњих 13 година, да Дубаи освајају Федерер или Ђоковић.

"Заљубио сам се у овај турнир још када сам први пут победио у њему. Седми пут је потпуно невероватно. Звучи прилично лудо", рекао је Федерер, коме је ово био 84. трофеј у каријери.

Федерер је у финалу одсервирао 12 асова и дошао до бројке од 9007 асова у каријери. Он је тако је постао тек четврти играч од 1991. године са више од 9.000 асова. Он се прикључио Горану Иванишевићу (10.183), Иву Карловићу (9.375) и Ендију Родику (9.074).

"Упамтио сам чак и који је био слављенички јер сам их бројао... Лепо је прећи ту границу, тако да никад више не морам да размишљам о томе, све до следеће хиљаде или тако нешто", рекао је Федерер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара