Ана пада на WTA листи

Пораз у првом колу Аустралијан опена коштаће Ану Ивановић позиције на WTA листи. Њу ће са петог места истиснути Каролина Возњацки.

Америчка и руска тенисерка, Серена Вилијамс и Марија Шарапова, и после Аустралијан опена ће задржати прво, односно друго место на WТА листи без обзира која од њих две победи у финалу првог грен слем турнира ове сезоне.

WТА је данас објавио пројектовану ранг листу, према којој ће Румунка Симона Халеп и поред елиминације у четврфиналу Аустралијан опена задржати треће место.

Своју позицију, место број четири на ранг листи, задржаће и Чехиња Петра Квитова, која је у Мелбурну елиминисана у трећем колу.

Каролина Возњацки из Данске ће напредовати за три позиције, па ће на петом месту заменити српску тенисерку Ану Ивановић, која је учешће на Аустралијан опену завршила већ у првом колу.

Американка Медисон Киз, која се пласирала у своје прво грен слем полуфинале, биће први пут у каријери међу 20 најбољих тенисерки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се