Читај ми!

Бекер: Ђоковић није довољно поштован

Тренер најбољег светског тенисера Новака Ђоковића, Борис Бекер, сматра да српски ас није у довољној мери поштован у свету тениса.

У интервјуу за АТП тур, легендарни Немац је оценио да, када се прича о најбољима, "треба кренути од врха".

"Разумем да Роџер Федерер има многобројне навијаче, исто тако и Рафа Надал, али, ако ћемо искрено, главни момак у граду зове се Новак Ђоковић. Овај турнир је освајао већ четири пута, први је тенисер света, и ја мислим да треба кренути од врха када се прича о најбољима", рекао је, између осталог, Бекер.

"Када погледам листу, на њој је први Ђоковић и то не само једну или две недеље. С друге стране, он је већ навикао на такав третман. То је део тениског света у којем живимо. Њему то више не смета, он зна колико је добар, и ако питате некога у свлачионици: против кога никако не желите да играте – мислим да је Новаково име на врху", закључио је Бекер у Мелбурну, где се Ђоковић бори за пету шампионску титулу.

Српски тенисер је претходно на Отвореном првенству Аустралије тријумфовао 2008, 2011, 2012 и 2013. године.

На овогодишњем турниру Ђоковић се пласирао у полуфинале савладавши Канађанина Милоша Раонића (7:6, 6:4, 6:2), а противник у борби за финале биће му бранилац титуле, Швајцарац Станислас Вавринка.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара