Читај ми!

Крај за Зимоњића и Курешија

Ненад Зимоњић завршио учешће на Отвореном првенству Аустралије. Он и његов партнер Аисам ул-хак Куреши поражени су у трећем колу од француског пара Пјер-Иг Ербера и Николаса Маиа са 2:0 по сетовима 6:3, 6:3.

Српско-пакистански пар, који је био постављен за седме носиоце, завршио је такмичење у трећем колу Аустралијан опена. Французи су деловали доминантно на терену. Контролисали су игру током целог меча. Зимоњић и Куреши нису имали решења за игру противника и заслужено су поражени. Меч је трајао 64 минута игре.

Немоћ у игри српско-пакистанског пара, огледала се у сваком сегменту игре, а довољан је податак да су током целог сусрета изборили само једну брејк шансу, коју нису искористили у финишу меча.

У првом сету након игре гем за гем Французи у седмом гему долазе до брејка и воде са 4:3, до краја сета Зимоњић и Куреши неуспевају да се врате, губе и наредни сервис - 6:3 у првом сету.

Французи на старту другог сета одузимају сервис противника. Успевају да сачувају брејк предности до краја меча. Зимоњић и Куреши имали су прилику у седмом гему да врате брејк, али пропуштају једину брејк шансу на мечу. Французи користе трећу меч лопту на свој сервис за 6:3 у другом сету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара