Читај ми!

Ана дефинитивно не игра у Фед купу

Најбоље рангирана српска тенисерка Ана Ивановић неће бранити боје националног тима у мечевима Евро-афричке зоне Фед купа у Будимпешти, пошто је поломила прст на нози и потребан јој је одмор. После ране елиминације на Отвореном првенству Аустралије постојала је шанса да Ивановићева ипак помогне Србији, али је из њеног тима потврђено "Вечерњим новостима" да је таква могућност отпала.

"Ана је поломила прст на нози и због тога јој је неопходан одмор. Сигурно неће играти у Фед купу. Први наредни турнир биће јој Дубаи, од 15. до 21. фебруара", потврдили су људи из њеног тима.

Још пре почетка Аустралијан опена, Анин тренер Дејан Петровић саопштио је селектору Фед куп репрезентације Србије Татјани Јечменици да Ивановићева неће играти за национални тим у Будимпешти, од 4. до 7. фебруара.

На такмичењу у престоници Мађарске учествоваће 16 селекција распоређених у четири групе и играће се по кружном систему.

Победници група ће се такмичити у мини плеј-офу, а бољи из тих дуела у априлу ће покушати да изборе пласман у Светску групу 2 Фед купа.

Јечменица је раније објавила да ће Србију у Будимпешти представљати Александра Крунић, Ивана Јоровић, Доротеја Ерић и Војислава Лукић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара