Читај ми!

Ђоковић: Спреман сам за Аустралијан опен

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да спремно дочекује Аустралијан опен, иако се претходних дана није осећао добро.

"Имао сам неколико тешких дана, али то је сада иза мене. Реч је о стомачном вирусу који сам закачио током турнира у Абу Дабију и Дохи. То је прошло и спреман сам", рекао је Ђоковић новинарима у Мелбурну.

Ђоковић је постављен за првог носиоца, али није желео да говори о плановима на гренд слему који је освајао четири пута.

"Није лепо говорити о титули кад турнир није ни почео. Много је тенисера у игри, њих 120 желе да покажу да им је место на турниру и докажу се против врхунских играча. Успеси које сам имао на Аустралијан опену дају ми самопоуздање да могу далеко да догурам, међутим, идем постепено, од меча до мече", додао је Ђоковић.

Он ће се на старту Аустралијан опена састати са Аљажом Беденеом из Словеније, који је до места у главном жребу дошао из квалификација.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара