Читај ми!

Надал: Нисам међу фаворитима у Мелбурну

Шпански тенисер Рафаел Надал није сврстао себе у фаворите за освајање титуле на предстојећем Отвореном првенству Аустралије, који почиње у понедељак.

Када су га новинари питали да предвиди евентуалног победника Аустралијен Опена, он је слегнуо раменима, дубоко уздахнуо и рекао да освајач трофеја сигурно неће бити он.

"Не сматрам да сам један од фаворита овде у Млебурну", рекао је трећи тенисер света на конференцији за медије. Он је додао да би лагао уколико би рекао да је спреман за победу.

Надал важи за једног од такозване "велике четворице", заједно са првим тенисером света Србином Новаком Ђоковићем, другим на АТП листи Швајцарцем Роџером Федерером и шестопласираним Британцем Ендијем Марејем.

Шпански тенисер сматра да би било ко од ове тројице тенисера могао да освоји титулу.

Надал је прошле године због повреде ручног зглоба, а потом и операције слепог црева пропустио већи део друге половине 2014. године. Он је у првом делу освојо свој девети Ролан Гарос и још три АТП титуле, завршивши на крају године међу три најбоља играча, девети пут у десет година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара