Читај ми!

Серена боља од Ане

Ана Ивановић изгубила од Серене Вилијамс са 6:4 у 5. колу егзибиционог турнира у Сингапуру. Сутра Ивановићева игра против Белгијанке Кирстен Флипкенс.

Српска тенисерка Ана Ивановић изгубила је од Американке Серене Вилијамс са 6:4 у 5. колу егзибиционог турнира у Сингапуру.

Ивановићева наступа за екипу "Микромакс индијски асови", а ово јој је други пораз, пошто је претходно била боља од Словакиње Данијеле Хантухове и Рускиње Марије Шарапове, док са Францускињом Кристином Младеновић има половичан учинак.

Она се сутра од 9.45 по средњoевропском времену састаје са Белгијанком Кирстен Флипкенс.

Од осталих српских тенисера, Ненад Зимоњић наступа за Ројалсе из Уједињених Арапских Емирата. Он је са Младеновићевом победио дубл Флипкенс - Данијел Нестор са 6:1, док је у пару са Марином Чилићем поражен (6:3) од француско-филипинске комбинације Жо-Вилфрид Тсонга/Трит Конрад Хуеј.

Егзибиција у Азији је екипно такмичење, а победник је тим са највише тријумфа у пет мини-мечева, који се играју на један сет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара