Читај ми!

Мари сачувао шансе за полуфинале

Британски тенисер Енди Мари савладао је Канађанина Милоша Раонића са 2:0 у сетовима - 6:3, 7:5, у другом колу Б групе завршног турнира сезоне у Лондону.

Мари је забележио прву победу након што је на старту поражен од Јапанца Кеија Нишикорија, а овим успехом задржао је шансе за пласман у полуфинале.

За то му је неопходно да у последњем колу у четвртак савлада шестоструког шампиона, Швајцарца Роџера Федерера, док је Раонић после другог пораза готово сигурно без изгледа се се пробије међу четворицу најбољих на турниру.

Мари је до своје друге победе у њиховом петом међусобном дуелу дошао после сат и 32 минута игре.

Британац је у првом сету у шестом гему дошао до јединог брејка, који му је био довољан да тај период игре оконча у своју корист.

Други сет донео је нешто више узбуђења, пошто је Мари два пута одузимао сервис Раонићу, који је само једном успео да узврати истом мером. Британац је тај период игре добио са 7:5.

Раније данас у првом мечу Федерер је победио Нишикорија са 6:3, 6:2.

У среду су на програму мечеви 2. кола групе А у којима од 15 сати играју Марин Чилић (Хрватска) - Томаш Бердих (Чешка), док се у 21 сат састају Новак Ђоковић (Србија) - Стен Вавринка (Швајцарска).

Турнир у Лондону игра се за укупан наградни фонд од 6,5 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара