Федерер прејак за Раонића, Нишикори бољи од Марија

Роџер Федерер је савладао Милоша Раонића са 2:0 у сетовима, у мечу првог кола групе Б завршног Мастерса у Лондону. У истој групи, Кеи Нишикори је савладао Британца Ендија Марија истим резултатом. Ово је први тријумф Јапанца у њиховом четвртом међусобном сусрету.

Други тенисер света Роџер Федерер савладао је Милоша Раонића са 6:1, 7:6 (7-0) у првом колу Б групе завршног Мастерса у Лондону.

Швајцарац је био супериоран у првом сету, резултат то јасно и показује, али је у другом морао да брани сет лопту. Међутим, Федерер је поново заиграо фуриозно у тај-брејку и сасвим заслужено је дошао до тријумфа.

Јапански тенисер Кеи Нишикори успешно је стартовао на завршном турниру сезоне у Лондону, савладавши у првом мечу исте групе Британца Ендија Марија са 6:4, 6:4.

До прве победе над Маријем, у њиховом четвртом међусобном окршају, Нишикори је дошао много лакше него што се очекивало, након нешто више од сат и по борбе.

Мечеви првог кола А групе завршног турнира на програму су сутра. Од 15 сати играју Станислас Вавринка и Томаш Бердих, а од 21 сат Новак Ђоковић и Марин Чилић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије