Читај ми!

Дисквалификован пошто је повредио судију?!

Тенисер са Барбадоса Доријан Кинг дисквалификован је са челенџера у Шарлотсвилу – пошто је у бесу због изгубљеног поена бацио рекет о зид, који се потом одбио и повредио линијског судију.

Кинг је губио у мечу првог кола против Едварда Корија са 6:4, 6:6 (4:2), да би после једне дуге размене удараца изгубио поен и онда бес искалио на рекету, који се одбио и ударио жену судију у леђа.

Овај ударац није био безопасан будући да је медицински тим морао да интервенише и жени укаже помоћ, након чега се она подигла, очигледно без последица.

Кинг је ове године освојио три титуле на фјучерсима у САД, Румунији и Холандији.

Искаљивање беса на рекету није ретко у тенису, а за рекордера по броју поломљених рекета сматра се Рус Марат Сафин, који је у каријери разбио, по сопственом признању, 1.055 рекета.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије