Читај ми!

Чилићу остварио животни сан

Хрватски тенисер Марин Чилић рекао је да још није свестан успеха који је постигао на УС Опену и додао да је целог живота сањао да освоји грен слем титулу. Он је у финалу УС Опена победио Кеија Нишикорија из Јапана са 6:3, 6:3, 6:3, а претходно је био бољи од Томаша Бердиха и Роџера Федерера.

Хрватски тенисер Марин Чилић је на УС Опену остварио, за многе невероватну и неочекивану, серију победа над водећим играчима свеске листе, што га је довело до освајања титуле.

"Не могу да верујем да ме зову Грен слем шампионом. Сањао сам ово целога живота и одједном је у последњих четири - пет дана све почело да се мења, посебно у мојој игри. Од петог сета дуела са Симоном заиграо сам невероватно. После тога сам имао невероватну серију против најбољих тенисера. Ова титула ми значи све, ово је огроман успех за мој тим и све оне који су веровали у мене претходних година", рекао је Чилић за сајт турнира.

Чилић је постао први хрваткси тенисер који је после 13 година освојио грен слем, након што је то пошло за руком његовом тренеру Горану Иванишевићу на Вимблдону.

"Горан је био веома емотиван на терену, много жели победу и веома тешко контролише емоције. Када тренирамо је миран. У наш тим је донео добру атмосферу, мислим да је управо то био кључан део који је повезао све. Најважнију ствар коју ми је пренео је да уживам у тенису. Мислим да сам овде највише уживао у својој игри", рекао је Чилић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара