Читај ми!

Ноле задовољан у Њујорку

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после меча да је задовољан досадашњим партијама на Ју ес опену и додао да му се вратила оштрина која му је недостајала на претходним турнирима.Први тенисер света се пласирао у треће коло Отвореног првенства САД и у наредном колу игра против Американца Сема Кверија.

Новак Ђоковић је очекивано и убедљиво био бољи од Француза Пола Анрија Матјеа са 3:0, по сетовима 6:1, 6:3, 6:0.

"Играо сам мудро, мењао сам ритам, покушавао сам да му не дам две исте лопте, пошто воли када му неко игра равно све време. Гледао сам да га померам из једног угла у други јер се не креће можда као пре три, четири године, али има доста искуства и нисам желео да му допустим да се врати у меч. Задовољан сам пруженим", рекао је Ђоковић на конференцији за новинаре.

Ђоковић је рано испадао на турнирима мастерс серије у Торонту и Синсинатију, али верује да ће у Њујорку бити другачије.

"Доста ствари је недостајало у Торонту и Синсинатију, желео сам да постигнем боље резултате, али очигледно нисам био спреман, највише психички за такмичење на том високом новоу...", рекао је Ђоковић.

"Оштрина се вратила сада. Желим да пружим своје најбоље партије, да догурам што даље. Неке од најбољих парија у каријери сам пружао на овом терену. Одговарају ми услови, одиграо сам два одлична меча и наставићу тако", додао је он.

Први тенисер света ће у наредном колу играти против Американца Сема Кверија, који је данас победио Шпанца Гиљерма Гарсију Лопеса са 3:0. Ђоковић је до сада осам пута играо са Кверијем и забележио седам победа.

"Биће мотивисан да ме победи. Њему много тога зависи од сервиса, ако га служи онда је агресиван и добар, а ако га не служи онда полако губи самопоуздање и постаје рањив", рекао је Ђоковић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара