Читај ми!

Џордан гледао Федерера како игра у "џорданкама"!

Вероватно најбољи кошаркаш свих времена, Мајкл Џордан, гледао је у Њујорку меч Роџера Федерера на Отвореном првенству САД који је одиграо у "ер џордан" патикама, а швајцарски тенисер је испричао новинарима колико га поштује и колико му је драго што га је коначно и упознао.

Легендарни Мајкл Џордан гледао је меч Роџера Федерера на Ју-Ес Опену, који је Швајцарац одиграо у патикама "ер џордан 3".

Џордан је раније рекао да воли да гледа Федерера и да је његов велики навијач.

Двојица великана сарађују и пословно, пошто Федерер на овом Ју-Ес Опену носи прилагођен модел патика "ер џордан 3", на којима се налази и знак РФ.

"Пратио сам Роџерову каријеру и велики сам навијач већ неко време. Апсолутно мислим да би ово могла да буде јединствена и посебна сарадња. Чим сам чуо да Роџер жели да патика буде направљена по узору на 'џордан 3', пристао сам", рекао је Џордан.

Легендарни кошаркаш је казао да му се свидело и како се Федерер кретао по терену.

"Лепо је то чути, нисам знао да је ишта коментарисао. Мислим, пре свега сам срећан што је ушао мало у свет тениса, а то што сам ја лик у целој тој представи је некако 'кул'. Та сарадња ми много значи, морам да признам", рекао је Федерер новинарима.

Швајцарац је у првом колу победио Аустралијанца Маринка Матошевића у три сета – 6:3, 6:4, 7:6.

Федерер је пре меча отворио налог на друштвеној мрежи Инстаграм, на којој се постављају фотографије. Његов први упис је заједничка фотографија са Џорданом, испод које је написао:

"Почаствован сам што сам упознао једног од својих идола из детињства".

"Он је један од људи који су се најбоље и најлакше кретали у спорту. Много ми значи кад ми неко такав да такав комплимент. Упознао сам га јуче и то ми много значи. Последња 24 сата су била некако посебна", рекао је Федерер.

Овај 33-годишњи тенисер освојио је у каријери рекордних 17 гренд слем титула, док је Џордан шест пута био шампион у НБА лиги.

"Највише код њега ме импресионирала његова истрајност, начин на који је све деловало лако кад он то ради, његова жеља за победом, да буде најбољи, да даје резултате под притиском, што је био звезда у тимском спорту, што је толико дуго носио свој тим", одговорио је у даху Федерер.

"Толико је много ствари које је радио добро и стварно је лепо представљао спорт. Зато је постао мој идол. Током разговора је желео да зна и неке ствари о тенису, како се припремам, колико играм, шта је следеће и тако то. Разменили смо погледе на своје спортове", рекао је Федерер.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара