Читај ми!

Јелена у српском дербију боља од Бојане

Јелена Јанковић–Бојана Јовановски 2:0 (6:2, 6:3). Вољом жреба већ у првом колу Ју-Ес Oпена одигран је српски дерби. Јелена Јанковић убедљиво је савладала Бојану Јовановски и заслужено се пласирала у наредно коло турнира. Новак ноћас против Аргентинца Дијега Шварцмана.

Српска тенисерка Јелена Јанковић победом је стартовала на Отвореном првенству САД у Њујорку савладавши Бојану Јовановски у два сета – 6:2, 6:3.

Јанковићева је оправдала улогу фаворита и лако дошла до победе којом је најавила највише амбиције на последњем гренд слему сезоне.

Успех против Бојане Јовановски најавила је већ на почетку дуела, када је са два брејка повела са 3:0 и рутински сачувала вођство, да би у наставку такође без проблема контролисала игру.

Тренутно десета тенисерка света поново је одузела сервис противници у петом гему другог сета (3:2) и рутински окончала борбу за трећу победу у њиховом четвртом међусобном окршају.

Јелена у 2. колу игра против Бугарке Цветане Пиронкове, која је савладала Италијанку Карин Кнап са 6:4, 6:3.

Ана Ивановић на Ју-Ес Опену стартује сутра дуелом против Американке Алисон Риске.

Први тенисер света Новак Ђоковић игра против Аргентинца Дијега Шварцмана, 79. играча на АТП листи, и то ће бити њихов први дуел. Меч је последњи у вечерњем делу програма на стадиону "Артур Еш".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара