Читај ми!

Ана лако против Мекхејл

Ана Ивановић је у трећем колу Синсинатија након победе над Американком Кристин Мекхејл од 2:0 по сетовима 6:4, 6:0. Нашој тенисерки било је потребно 78 минута да обезбедипласман у осмину финала, где је очекује дуел са Рускињом Светланом Кузњецовом.

Одлична игра наше тенисерке и још једна победа на турниру у Синсинатију. Након стартне победе забележила је још један тријум овог пута против домаће тенисерке. Мекхејл је пружила отпор у првом сету. У другом на терену је постојала само једна тенисерка, наша Ана, која није дозволила противници да освоји гем у овом периоду игре.

Први сет протекао је у великој борби на обе стране. Противница је пружила снажан отпор. Није све добро почело по нашу тенисерку, након почетних гемова где су обе биле сигурне на свој сервис, прва губи свој сервис и дозвољава противници да поведе са  2:1. То као да је пробудило Ивановићеву, Одмах одузима сервис Американки и враћа брејк, 2:2. Ана потом, уз још један брејк, везује три гема и долази до предности од 5:2. Мекхејл се не предаје. Након освојеног сервиса поново прети на сервисИвановићеве и успева да врати брејк у тренутку када је наша тенисерка сервирала за сет. Ана не дозвољава противници да дође до комплетног преокрета. Сада она напада сервис противнице користи другу сет лопту за 6:4 у првом сету.

У другом сету много сигурнија игра наше тенисерке. Стабилизовала је сервис, што јој је улило додатно самопоуздање. Лако осваја своје сервисе. Противница не налази решење за игру Ивановићеве, која редом осваја гемове и брзо осваја други сет са 6:0, искористивши четврту меч лопту на сервис Американке.

У борби за четвртфинале Ана ће играти против Рускиње Светлане Кузњецове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво