Читај ми!

Федереру швајцарски дерби, прошао и Зики

Роџер Федерер бољи од Станисласа Вавринке, у полуфиналу игра против Милоша Раонића. После лако освојеног првог, Новак губи други и трећи сет од Чилића а затим сигурном игром осваја четврти и одлучујући пети сет. Енди Мари елиминисан, Бугарин Димитров у полуфиналу! Зимоњић и Стосур успешни у микс-дублу.

21.10 - Канадски тенисер Милош Раонић пласирао се у полуфинале Вимблдона, пошто је савладао Аустралијанца Ника Киргиоса са 6-7(4-7), 6-2, 6-4, 7-6(7-4). Раонић је овом победом остварио највећи успех у досадасњој каријери. Он ће се у борби за место у финалу у петак састати са Швајцарцем Роџером Федерером. Први полуфиналисти су Србин Новак Ђоковић и Бугарин Григор Димитров.

20.30 - Српска тенисерка Бојана Јовановски и Хрват Мате Павић нису успели да се пласирају у треће коло Вимблдона у конкуренцији мешовитих дублова. Српско-хрватски пар изгубио је од румунско-индијске комбинације Хори Текау/Санија Мирза са 6:3, 6:3.

19.30 - Швајцарац Роџер Федерер савладао је сународника Станисласа Вавринку са 3:1, по сетовима (3:6, 7:6, 6:4, 6:4). Федерер ће се у борби за место у финалу састати са победником четвртфиналног меча који управо играју Канађанин Милош Раонић и Аустралијанац Ник Киргиос.

18.30 - Још једна лепа вест из Лондона - Ненада Зимоњић и његова партнерка у миксу Саманта Стосур победили су после преокрета америчко-мађарску комбинацију Буторац/Бабос са 2:1 (2:6, 6:2 и 8:6).

18.06 - Готово је, Новак Ђоковић је у полуфиналу Вимблдона! Пети ослучујући сет против Чилића српски тенисер освојио је са 6:2 за укупних 3:2!

18.02 - Нови брејк за српског тенисера у седмом гему за великих 5:2 и сервис за полуфинале Вимблдона! 

17.41 - Сјајно Ноле почиње пети одлучујући сет - већ у првом гему одузима сервис Чилићу а затим сигурним сервисом долази до 2:0.

17.34 - Веома добром, агресивном и квалитетном игром у четвртом сету, Новак осваја тај део игре са 6:2 и изједначује резултат на 2:2! 

17.20 - Новак поново одузима сервис Чилићу - 3:0. 

17.10 - Добар старт Ђоковића у четвртом сету пошто је већ у првом гему направио брејк - 1:0.

17.00 - После велике борбе и много пропуштених шанси, Новак губи трећи сет од Марина Чилића у тај-брејку - 6:7 (5:7). 

16.31 - Док Новак и Марин воде велику борбу у трећем сету (тренутно 4:3 за српског тенисера), домаћа публика доживела је велико разочарање пошто је Бугарин Григор Димитров елиминисао у три сета њиховог љубимца и шампиона Ендија Марија! 

16.00 - Много боља игра Чилића а нешто лошија Новака, што резултира изједначењем у сетовима - 1:1. Хрватски тенисер је добио други сет са 6:3.

15.51 - Енди Мари пред елиминацијом са Вимблдона, Григор Димитров води са 2:0 у сетовима! 

15.17 - Новак убедљиво осваја први сет - 6:1. 

14.50 - Почео је меч између Новака Ђоковића и Марина Чилића.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се