Читај ми!

Јелена иде даље

Јелена Јанковић успела да се пласира у осмину финала турнира премијер серије у Риму, након што јој је Рускиња Светлана Кузњецова предала меч због повреде, при вођству наше тенисерке од 6:2, 4:0. Наредна противница наше тенисерке је Италијанка Флавија Пенета.

Јелена је савладала још једну препреку на турниру у Риму. Иако јој је противница предала меч, Јанковићева је одиграла одлично и сасвим заслужено је у осмини финала. Током целог меча је била боља, диктирала темпо, контролисала игру, и Рускиња није имала снаге да јој се супротстави. На крају после краће консултације са лекаром Кузњецова је одустала при резултату 6:2, 4:0 за нашу тенисерку.

Током првог сета Јанковићева је од самог старта наметнула своју игру. Сервис је солидно служио што јој је улило додатно самопоуздање па је погађала и немогуће. Довољан је податак да током целог сета противница није имала ниједну шансу за брејк. С друге стране Јелена је искористила своје шансе, прво у трећем гему за вођство од 2:1, а затим и у седмом када је повела са 5:2. Потом је била сигурна на свој серви, 6:2 у првом сету.

У другом сету на терену је постојала само једна тенисерка, наша Јелена. Редом је освајала гемове и уз два брејка стигла до предности од 4:0. Тада је Рускуња затражила медицински тајм-аут, након краће консултације са лекаром, видно исцрпљена Рускиња, одлучила је да прекине агонију и преда меч.

Противница наше тенисерке у осмини финала је Италијанка Флавија Пенета.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара