Ана лако до другог кола, Јовановска испала

Ана Ивановић је без проблема савладала Италијанку Карин Кнап (6:1, 6:1) у првом колу турнира у Риму. На другој страни, Бојана Јовановски је изгубила од Американке Слоун Стивенс након преокрета.

Српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у друго коло Отвореног првенства Италије у Риму, пошто је на старту победила домаћу представницу Карин Кнап резултатом 6:1, 6:1.

У дуелу који је трајао само 55 минута, Ивановићева је декласирала Италијанку и готово као на тренингу остварила лаку победу.

Српска тенисерка је скоро савршено користила брејк шансе, јер је од седам прилика, противници шест пута одузела сервис. Турнир у Риму за Ану је добра прилика да освоји бодове за ВТА листу, јер је лане у главном граду Италије испала већ у првом колу.

У другом колу, Ивановићева ће у среду играти против Францускиње Ализ Корне, са којом се до сада састајала два пута, уз половичан успех.

Бојана Јовановски није била подједнако успешна, јер је поражена у првом колу турнира у Риму од Американке Слоун Стивенс са 2:1, по сетовима 3:6, 6:3, 6:3.

Јовановска је добро почела меч, а посебно је добро одиграла финиш првог сета када је "везала" четири узастопна гема и повела са 1:0 после 39 минута игра.

У истом ритму је наставила и у другом сету. У трећем гему је одузела сервис противници и повела са 2:1, али је потом Стивенсова заиграла много боље, па је на крају успела да потпуно преокрене резултат и тријумфује.

Американка ће у другом колу турнира у Риму играти са земљакињом Варваром Лепченко.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара