Читај ми!

Ђоковић ипак лакше повређен

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић требало би да се врати на терен почетком маја на Мастерсу у Мадриду, пошто су лекарски прегледи показали да повреда зглоба десне руке ипак није оставила озбиљније последице.

Други рекет света Новак Ђоковић ипак није теже повређен и требало би да учествује на Мастерсу у Мадриду.

Како би се што пре у потпуности излечио и био спреман на максималне напоре на АТП туру, Ђоковић ће морати да настави са третманима опоравка, као и да се одмара наредних неколико дана.

"Срећом, ситуација са руком је боља него што је у првом тренутку то изгледало. Добио сам уверавање лекара да ћу бити спреман за турнир у Мадриду, а потом и за Рим и Ролан Гарос, баш као што је то било и планирано. Међутим, сада ми предстоји краћа пауза да бих се потпуно опоравио. Надам се да ћу се што пре вратити на терен и кренути са припремама за наставак сезоне на шљаци", рекао је Ђоковић.

Он је повредио руку уочи турнира у Монте Карлу, на којем је дошао до полуфинала.

Мастерс турнир у Мадриду почиње 5. маја.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво