Читај ми!

Новак: За први меч - сјајно!

За први меч на шљаци, ово је сјајно. Изгубио сам само један гем и, што је најбитније, нисам имао осцилација у игри, изјавио је Новак Ђоковић након меча са Албертом Монтањесом.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Шпанцем Албертом Монтањесом у Монте Карлу да је одиграо сјајно, с обзиром да му је то био први наступ на шљаци ове сезоне.

Ђоковић је као други носилац на мастерс турниру био слободан у првом колу, а у стартном мечу лако је славио против 57. тенисера света у два сета (6:1, 6:0) након само 46 минута игре.

"За први меч на шљаци, ово је сјајно. Изгубио сам само један гем и, што је најбитније, нисам имао осцилација у игри. С друге стране, ривал ми је био тенисер који је специјалиста за шљаку, међутим, није играо на највишем нивоу, много је грешио. Нисам му дозволио да уђе у ритам, мењао сам углове, излазио на мрежу и био агресиван. Веома добар први меч”, рекао је Ђоковић, а преноси сајт српског тенисера.

У осмини финала мастерс турнира, на којем брани титулу и максималних 1.000 АТП бодова, Ђоковић у четвртак игра са победником дуела између ССпанца Пабла Карена Бусте и Француза Гаела Монфиса.

Турнир у Монте Карлу игра се за укупан наградни фонд од 3,45 милиона евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се